nl en
Wachtkamer Kliniek Duin & Dael

Over ons

Kliniek Duin & Dael is een unieke, multidisciplinaire kliniek waar tandartsen, mondhygiënisten, een orthodontist én een cosmetisch arts optimaal samenwerken vanuit dezelfde vestiging. Voor gespecialiseerde esthetische tandheelkunde (waaronder facings, bleekbehandelingen, onzichtbare beugel) en cosmetische behandelingen (waaronder fillers en ooglidcorrecties) bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Gespecialiseerde tandartsen, de modernste apparatuur
  • Drie avonden per week tot 21:00 geopend
  • Ook cosmetische behandelingen mogelijk

Gespecialiseerde tandartsen

Onze tandartsenpraktijk is deskundig, toegankelijk en multidisciplinair. Of het nu gaat om een periodieke controle, het vullen van gaatjes of een complexe behandeling zoals een wortelkanaalbehandeling: u kunt altijd bij ons terecht voor de beste mondzorg. Wij doen er alles aan om uw gebit gezond en mooi te houden.
Onze tandartsen hebben ieder hun eigen specialisme en blijven dankzij cursussen en studies op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Uiteraard werken wij met de modernste apparatuur en gaan we mee met de digitalisering in de tandheelkunde. Zo beschikken we over een scanner en behoort 3D printing tot de mogelijkheden.

3 avonden per week open

Omdat het voor veel mensen lastig is om overdag langs te komen, bent u naast elke werkdag tot 18:00 ook drie dagen in week tot 21:00 welkom. Daarnaast is onze orthodontist op zaterdag werkzaam. De tarieven die wij hanteren, worden berekend aan de hand van codes die bepaald zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn dus gelijk aan de tarieven elders.

Cosmetische behandelingen

Voor cosmetische behandelingen als fillers, behandeling gericht op huidverjonging en chirurgische behandelingen (waaronder een bovenooglidcorrectie) kunt u terecht bij onze KNMG-geregistreerde cosmetisch arts. Deze arts is lid van de opleidingscommissie Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact met ons op.

Tandheelkunde
Orthodontie
Mondhygiëne
Esthetiek

Onze tandartsenpraktijk is deskundig, toegankelijk en multidisciplinair. Of het nu gaat om een periodieke controle, het vullen van gaatjes of een complexe behandeling als een gebitsprothese of een wortelkanaalbehandeling: u kunt altijd bij ons terecht voor de beste mondzorg. Wij doen er alles aan om uw gebit gezond en mooi te houden.

Onze tandartsen hebben ieder hun eigen specialisme en blijven dankzij cursussen en studies op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Uiteraard werken wij met de modernste apparatuur en gaan we mee met de digitalisering in de tandheelkunde. Zo beschikken we over een scanner en behoort 3D printing tot de mogelijkheden.

Een tandarts in de orthodontie houdt zich bezig met de correctie van tanden die te ver naar voren of scheef staan. Ook wanneer er te weinig ruimte is in het gebit, of als de tanden en kiezen niet goed op elkaar passen, kan een beugel de oplossing zijn.

Zowel kinderen als volwassenen nemen een beugel omdat ze een mooi gebit met rechte tanden willen, maar ook om gezondheidsredenen kan een beugel raadzaam zijn. Sommige tandposities kunnen namelijk leiden tot schade aan het tandvlees, asymmetrie in het gezicht en vergroeide kaken. Elke cliënt krijgt een op maat gemaakt behandelplan met daarin een intake, onderzoek, plaatsing van de beugels en 12 tot 24 maanden lang een controle die eens in de 4 tot 8 weken plaatsvindt.

Ook de enorm populaire onzichtbare beugelbehandeling voor volwassenen zal onderdeel uitmaken van de orthodontie bij onze kliniek.

Onze mondhygiëniste richt zich op het voorkomen van tandbederf en tandvleesaandoeningen als parodontitis. Zij heeft ruime ervaring bij een gerenommeerde praktijk in Den Haag en komt nu ons team versterken. Professionele, intensieve reiniging is belangrijk omdat daarmee de schadelijke bacteriën in uw mond verminderen. Daardoor blijft de kwaliteit van uw mondgezondheid behouden.

Is de toestand stabiel en is intensieve behandeling door de mondhygiënist (voorlopig) niet meer nodig, maar zijn er nog wel punten die speciale aandacht vereisen? Daarvoor kunt u terecht bij onze paro-preventieassistente Charlotte van der Mark. Zij is als tandartsassistente verder opgeleid en heeft jarenlange ervaring.

Graag bespreekt zij met u de mogelijkheden rondom preventieve handelingen die de mondhygiëne op peil houden, zoals het verwijderen van tandsteen en tandplak. Ook geeft zij u graag voorlichting en instructie over gebitsverzorging

Esthetische tandheelkunde is volledig gericht op een mooi, symmetrisch gebit. Zo kunnen tanden en kiezen met witte vulling van composiet, glasionomeer of van compomeer gevuld worden. Composiet wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld afgebroken tanden te herstellen of om verkleurde tanden en tanden met een afwijkende vorm mooier maken.

Wilt u mooie, witte tanden? Met behulp van een facing, een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein, kunnen wij tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren. Ook kunt u bij ons uw gebit op een verantwoorde manier laten bleken. 

Voor cosmetische behandelingen als fillerbehandelingen, behandeling gericht op huidverjonging en chirurgische behandelingen (waaronder een bovenooglidcorrectie) kunt u terecht bij onze KNMG-geregistreerde cosmetisch arts. Deze arts is lid van de opleidingscommissie Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact met ons op.

Nieuwe Cliënt

Ik schrijf me graag in bij Kliniek Duin & DaelGegevens partner
Gegevens kind 1Gegevens kind 2Gegevens kind 3Gegevens kind 4Partner toevoegen
Kind toevoegen