nl en

Ons team


Valerie Vanmaele

Valerie Vanmaele

Esthetisch tandarts & eigenaar

Esthetisch tandarts Valerie Vanmaele studeerde in 1999 af in Leuven. Daarna begon zij een eigen tandartspraktijk in omgeving Rotterdam. Tot 2017 is ze eigenaar geweest van tandartsenpraktijk Dent2Dent, met 2 vestigingen.

In die periode heeft zij zich gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde. Zij heeft hiervoor meerdere opleidingen gevolgd en er jaren ervaring in verworven. Valerie is tevens lid van de DAED (Dutch Academy of Esthetic Dentistry) en van de materialencommissie bij Best Dental Buy, zodat ze voor haar cliënten de beste materialen uit kan zoeken. Valerie spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Binnen Kliniek Duin & Dael is zij oprichter, eigenaar, chef de clinique en esthetisch tandarts.

Valerie woont met haar man Martijn en hun kinderen met veel plezier in Wassenaar. Haar passie is alle mensen de mooiste glimlach geven, want “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

Martijn Voorthuis

Martijn Voorthuis

Oprichter & eigenaar

Martijn, oprichter en eigenaar van kliniek Duin & Dael, groeide op in Wassenaar en keerde met zijn vrouw Valerie en hun kinderen na jaren weer terug. Samen genieten zij van het wonen in de mooie omgeving. Martijn werkte lange tijd bij onder meer Unilever en FrieslandCampina, en als zelfstandige voor L’Oréal en Red Bull. 

Inmiddels werkt Martijn enkele jaren bij Beemster, de lekkerste kaas van Nederland. Kortom: hij weet alles van marketing en het bouwen van merken! 

Allende Randazzo

Allende Randazzo

Tandarts in orthodontie

Onze tandarts in de orthodontie Allende Randazzo is een enthousiaste, jonge vrouw uit het Spaanse Murcia. In 2011 studeerde ze af als tandarts aan de Universiteit van Murcia. Allende heeft 4 jaar ervaring opgedaan als tandarts in Nederland. Daarom spreekt ze behalve Spaans en Engels ook vloeiend Nederlands.

Daarna volgde Allende 3 jaar de opleiding tot ‘Ortodoncista’ aan de University of Southern Mississippi in Madrid. Tegelijkertijd werkte ze in die 3 jaren bij vooraanstaande orthodontiepraktijken in Madrid en Murcia, waaronder bij Vélez & Lozano.

Vanaf mei komt Allende bij kliniek Duin & Dael werken als tandarts in de orthodontie. Hier zal ze zowel kinderen als volwassenen behandelen met de modernste technieken op het gebied van orthodontie.

Mirjam Oosting

Mirjam Oosting

Mondhygiëniste

Mondhygiëniste Mirjam Oosting is gedreven en doelgericht. Zij vindt het leerzaam én vooral erg leuk om zichzelf te blijven ontwikkelen op allerlei vlakken. Mirjam staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). 

In 2019 behaalde ze haar titel Mondhygiënist (BSc) aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de studie heeft zij verschillende taken vervuld. Zo zat Mirjam in de PR- en opleidingscommissie en was ze voorzitter van de NVM-studentencommissie. Ook rondde ze het honoursprogramma af. Voordat ze begon aan de studie aan de Hogeschool Utrecht, heeft Mirjam de opleiding tandartsassistente in Groningen afgerond (2015).

Charlotte van der Mark

Charlotte van der Mark

Paro-preventieassistente en Officemanager

Charlotte Dragt-van der Mark is sinds 2005 werkzaam in de tandheelkunde. Zij begon met de opleiding voor tandartsassistente en voelde zich al snel thuis in de branche. Na de opleiding werkte zij in verschillende disciplines, waaronder kaakchirurgie.

Hierna leerde zij door voor preventieassistente en paro-preventieassistente, zodat zij inmiddels zoveel mogelijk handelingen (zoals gebitsreiniging) zelf uit kan voeren.

Charlotte kijkt graag samen met u naar het bereiken van een optimale mondgezondheid. Daarnaast houdt zij zich bezig met preventieve zorg voor het kindergebit: zij gaf al op verschillende basisscholen poetsinstructies en uitleg over de gevolgen van voedingsmiddelen voor het gebit.

Esther Brandjes

Tandarts

Esther is afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. De combinatie van zorg, wetenschap, esthetiek en handvaardigheid is wat haar enthousiast maakt over haar beroep.  

Tijdens haar studie was vrijwilligerswerk in Sri Lanka op de afdeling Mondziekte, Kaak-en Aangezichtschirurgie, Orthodontie en Spoedpoli Tandheelkunde een inspirerende ervaring. In 2018 werd zij geselecteerd voor een buitenlandstage in de kindertandheelkunde in Brazilië. Met haar affiniteit voor kinderen hoopt zij aanspraak te maken op de nieuwsgierigheid van een kind en haalt er energie uit wanneer ‘een moetje’ omgekeerd kan worden in een interessante ervaring.

Zij is lid van NWVT, KRT, KNMT en volgt maandelijks verschillende cursussen. In de toekomst wil ze zich graag verder specialiseren in de esthetische tandheelkunde.

Ludy Holst

Cosmetisch arts KNMG en eigenaar Van Lennep Kliniek

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water. Mijn bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en is de laatste jaren van eenmanszaak uitgegroeid tot een opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten op drie locaties in Zuid-Holland. Het biedt mij en mijn team continue uitdaging het beste voor mijn cliënten te kunnen aanbieden. Dankzij onze samenwerking met Kliniek Duin & Dael kunnen wij voortaan onze cliënten nóg breder tot dienst zijn.

Magali van der Made – Netten

Cosmetisch arts

Persoonlijke benadering, deskundig advies en een mooi en natuurlijk resultaat staan voor mij als cosmetisch arts zeer hoog in het vaandel. Luisteren naar iemands wens, het geven van een professioneel advies en bijdragen aan de betere versie van jezelf, dat is wat ik wil!

Frank van Velzen

Kaakchirurg

Na het voltooien van zijn studie tandheelkunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam (1986) is Frank van Velzen 10 jaar werkzaam geweest als tandarts algemeen practicus en als opleider op het VUmc/ACTA.

In 2007 werd het artsexamen afgelegd en de specialisten-opleiding tot MKA-chirurg aan de VU te Amsterdam voltooid.

Vanaf 2007 is Frank full time verbonden als MKA-chirurg aan het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp met als aandachtsgebieden de orthognatische (kaakstandcorrecties) en (pre) implantologische chirurgie.

Frank is geregistreerd implantoloog NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie).

Daarnaast zit hij in de laatste fase van zijn promotie onderzoek : “Riskfactors in oral implantology”.

Maartje Wijn

Kaakchirurg

Maartje Wijn studeerde Tandheelkunde (ACTA 2004) en Geneeskunde (VUmc 2008) in Amsterdam. Hierna volgende ze de opleiding tot MKA-chirurg aan het VUmc (2013). Zij is sinds 2013 werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis, locatie Leiderdorp. 

Haar aandachtsgebieden zijn: dento-alveolaire chirurgie, implantologie en OSAS (Obstructief Slaap Apnoe Syndroom). Maartje is lid van de NVMKA, NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie) en NVTS en tevens van de ITI (International Team for Implantology) studyclub West-Nederland.

Erik Salentijn

Kaakchirurg

Na Tandheelkunde (2005) en Geneeskunde (2009) in Amsterdam te hebben gestudeerd, werd door Erik Salentijn de specialistenopleiding Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het VU medisch centrum afgerond (2013).

In 2017 behaalde hij een master of science  (MSc.) in esthetische aangezichtschirurgie aan de universiteit van Witten/Herdecke in Duitsland en promoveerde hij op het proefschrift “Midfacial trauma patients: An epidemiological survey”.

Aandachtsgebieden zijn implantologie en pre-implantologische chirurgie, esthetische aangezichtschirurgie en orthognatische chirurgie (kaakstandcorrecties).

Erik is lid van de NVMKA en KNMT en is geregistreerd implantoloog-NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie).

Margo Houwing

Kaakchirurg