nl en

Ons team


Valerie Vanmaele

Valerie Vanmaele

Esthetisch tandarts & eigenaar

Esthetisch tandarts Valerie Vanmaele studeerde in 1999 af in Leuven. Daarna begon zij een eigen tandartspraktijk in omgeving Rotterdam.

In die periode heeft zij zich gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde. Zij heeft hiervoor meerdere opleidingen gevolgd en er jaren ervaring in verworven. Valerie is tevens lid van de DAED (Dutch Academy of Esthetic Dentistry) en van de materialencommissie bij Best Dental Buy, zodat ze voor haar cliënten de beste materialen uit kan zoeken. Binnen Kliniek Duin & Dael is zij oprichter, eigenaar en esthetisch tandarts.

Martijn Voorthuis

Martijn Voorthuis

Oprichter & eigenaar

Martijn, oprichter en eigenaar van kliniek Duin & Dael, groeide op in Wassenaar en keerde met zijn kinderen na jaren weer terug. Samen genieten zij van het wonen in de mooie omgeving.

Martijn startte zijn loopbaan in Frankrijk, en werkte vervolgens lange tijd bij onder meer Unilever en FrieslandCampina, en als zelfstandige voor L’Oréal, Red Bull en Nestlé. Kortom: hij weet alles van marketing en het bouwen van merken! 

Allende Randazzo

Allende Randazzo

Tandarts in orthodontie

Onze tandarts in de orthodontie Allende Randazzo is een enthousiaste, jonge vrouw uit het Spaanse Murcia. In 2011 studeerde ze af als tandarts aan de Universiteit van Murcia. Allende heeft 4 jaar ervaring opgedaan als tandarts in Nederland. Daarom spreekt ze behalve Spaans en Engels ook vloeiend Nederlands.

Daarna volgde Allende 3 jaar de opleiding tot ‘Ortodoncista’ aan de University of Southern Mississippi in Madrid. Tegelijkertijd werkte ze in die 3 jaren bij vooraanstaande orthodontiepraktijken in Madrid en Murcia, waaronder bij Vélez & Lozano.

Vanaf mei komt Allende bij kliniek Duin & Dael werken als tandarts in de orthodontie. Hier zal ze zowel kinderen als volwassenen behandelen met de modernste technieken op het gebied van orthodontie.

Mirjam Oosting

Mirjam Oosting

Mondhygiëniste

Mondhygiëniste Mirjam Oosting is gedreven en doelgericht. Zij vindt het leerzaam én vooral erg leuk om zichzelf te blijven ontwikkelen op allerlei vlakken. Mirjam staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). 

In 2019 behaalde ze haar titel Mondhygiënist (BSc) aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de studie heeft zij verschillende taken vervuld. Zo zat Mirjam in de PR- en opleidingscommissie en was ze voorzitter van de NVM-studentencommissie. Ook rondde ze het honoursprogramma af. Voordat ze begon aan de studie aan de Hogeschool Utrecht, heeft Mirjam de opleiding tandartsassistente in Groningen afgerond (2015).

Charlotte van der Mark

Charlotte van der Mark

Paro-preventieassistente en Officemanager

Charlotte Dragt-van der Mark is sinds 2005 werkzaam in de tandheelkunde. Zij begon met de opleiding voor tandartsassistente en voelde zich al snel thuis in de branche. Na de opleiding werkte zij in verschillende disciplines, waaronder kaakchirurgie.

Hierna leerde zij door voor preventieassistente en paro-preventieassistente, zodat zij inmiddels zoveel mogelijk handelingen (zoals gebitsreiniging) zelf uit kan voeren.

Charlotte kijkt graag samen met u naar het bereiken van een optimale mondgezondheid. Daarnaast houdt zij zich bezig met preventieve zorg voor het kindergebit: zij gaf al op verschillende basisscholen poetsinstructies en uitleg over de gevolgen van voedingsmiddelen voor het gebit.

Esther Brandjes

Tandarts

Esther is afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. De combinatie van zorg, wetenschap, esthetiek en handvaardigheid is wat haar enthousiast maakt over haar beroep.  

Tijdens haar studie was vrijwilligerswerk in Sri Lanka op de afdeling Mondziekte, Kaak-en Aangezichtschirurgie, Orthodontie en Spoedpoli Tandheelkunde een inspirerende ervaring. In 2018 werd zij geselecteerd voor een buitenlandstage in de kindertandheelkunde in Brazilië. Met haar affiniteit voor kinderen hoopt zij aanspraak te maken op de nieuwsgierigheid van een kind en haalt er energie uit wanneer ‘een moetje’ omgekeerd kan worden in een interessante ervaring.

Zij is lid van NWVT, KRT, KNMT en volgt maandelijks verschillende cursussen. In de toekomst wil ze zich graag verder specialiseren in de esthetische tandheelkunde.

Ludy Holst

Cosmetisch arts KNMG en eigenaar Van Lennep Kliniek

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water. Mijn bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en is de laatste jaren van eenmanszaak uitgegroeid tot een opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten op drie locaties in Zuid-Holland. Het biedt mij en mijn team continue uitdaging het beste voor mijn cliënten te kunnen aanbieden. Dankzij onze samenwerking met Kliniek Duin & Dael kunnen wij voortaan onze cliënten nóg breder tot dienst zijn.

Pieter Verduijn

Plastich chirurg

De afgelopen 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in de esthetische chirurgie. Het verouderende gelaat heeft daarbinnen mijn speciale aandacht. Niet vreemd dus dat er nu een samenwerking is tussen de van Lennep kliniek en Verduijn Plastic Surgery, om correcties van het bovenooglid aan te bieden.

Bovenoogleden kunnen bepalend zijn voor je uitstraling. Een correctie kan een frissere open blik geven naast dat het je van het ‘zware’ gevoel af helpt.

Na een goed uitgevoerde bovenooglid correctie zie je er niet anders uit, je blijft jezelf maar met een jongere uitstraling.

Naast mijn interesse in de esthetische chirurgie, staat mijn interesse voor de reconstructieve chirurgie. Hierbij gaat het om herstel van vorm en functie van de anatomie. Deze vorm van plastische chirurgie voer ik uit in het LUMC in Leiden.

Sarah van de Klundert

COSMETISCH ARTS IN OPLEIDING

Na een gecombineerde studie psychologie en finance in Sydney (Australië) te hebben voltooid besloot ik om mijn droom om arts te worden alsnog te gaan volgen. In 2016 behaalde ik mijn arts-examen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na het behalen hiervan heb ik onder anderen gewerkt als arts-assistent Heelkunde in het Dr. Horacio E. Oduber Hospital in Oranjestad (Aruba) en op de intensive care van het LUMC in Leiden. Ik heb altijd affiniteit gehad met de praktische kant van het artsenvak maar de esthetische kant lonkte ook. Om deze te kunnen combineren besloot ik om bij de Van Lennep Kliniek in opleiding te gaan als Cosmetisch Arts.

Ik ben lid van de NVCG en kijk ernaar uit om te leren van de besten in het vak en om mijzelf te ontwikkelen tot gekwalificeerd cosmetisch arts KNMG bij de Van Lennep Kliniek.