nl en

Esthetiek

Esthetische tandheelkunde is volledig gericht op een mooi, symmetrisch gebit. Zo kunnen tanden en kiezen met witte vulling van composiet, glasionomeer of van compomeer gevuld worden. Composiet wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld afgebroken tanden te herstellen of om verkleurde tanden en tanden met een afwijkende vorm mooier maken.

Wilt u mooie, witte tanden? Met behulp van een facing, een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein, kunnen wij tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren. Ook kunt u bij ons uw gebit op een verantwoorde manier laten bleken. 

Voor cosmetische behandelingen als fillerbehandelingen, behandeling gericht op huidverjonging en chirurgische behandelingen (waaronder een bovenooglidcorrectie) kunt u terecht bij onze KNMG-geregistreerde cosmetisch arts. Deze arts is lid van de opleidingscommissie Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact met ons op.